Odvajanje vremena za veš može biti užurbano i zamorno. Da li Vam se uvek čini da Vam ponestaje odeće u najgorem mogućem vremenu?

1. Pogodnost
- Manjak čiste odeće? Nema problema! Donesite odeću od 09:00h, od ponedeljka do petka i preuzmite je do 17:00h istog dana. To Vam ostavlja čitav dan da se bavite Vašim poslovima, idete u kancelariju ili provodite vreme sa prijateljima i porodicom, a da veš i odeća Vas najmanje brinu.


2. Ušteda vremena
- Razmislite o tome. Koliko sati nedeljno Vam treba da prođete kroz pranje, sušenje i presavijanje veša i odeće? Opcije kako biste to vreme mogli da ispunite stvarima koje volite da radite su bezbrojne. Pomoću perionice veša možete iz svog života ukloniti neprijatan, dugotrajan posao.


3. Sveža odeća
- Jedna od najgorih stvari je kada zaboravite da očistite omiljenu košulju ili par pantalona i nemate šta da obučete za veliki događaj u svom životu. Pomoću perionice veša možete održavati svoju odeću svežom.


4. Stručna pažnja
- Donoseći nam Vašu odeću i veš, osiguravate da će im biti pružena najbolja nega i pažnja. Nema potrebe da se nervirate oko sortiranja boja, mrlja ili prave količine omekšivača i deterdženta. Naši stručnjaci za pranje veša se brinu o Vašim stvarima i da Vam se vrate čisti i u odličnoj formi.

5. Mesečni računi
- Korišćenjem naših usluga primetićete smanjenje troškova energije i vode i možete očekivati manji račun za komunalne usluge.

6. Bez preklapanja
- Nema više preklapanja. Mi se brinemo o presavijanju tako da nema više brige oko podudaranja čarapa ili savršenog sklapanja košulja.

7. Popravke mašina
- Nema više brige da li će se Vaša mašina pokvariti ili neće raditi ispravno.

8. Iznenadni priliv prljave odeće
- Jeste li se upravo vratili sa odmora ili poslovnog puta i imali kofere sa odećom? Nema potrebe da provodite sate i dane na pranje odeće i veša.
Perionica vesa Veseraj Bole

Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete profesionalno pranje veša u našoj perionici na broj telefona 060 355 96 17.

Perionica Veša Banovo Brdo Čukarica - Vešeraj Bole