Bez obzira da li se borite sa sređivanjem sezonske odeće ili pokušavate da osušite odeću na vreme za posao, isprobajte ove jednostavne savete za brzo sušenje Vaše odeće.

Dobro iscedite odeću
Treba da znate kako brzo osušiti odeću, odaberite najbrži ciklus centrifuge na Vašoj mašini za pranje veša. Bez obzira gde sušite veš, uklanjanje što više vode pre nego što je okačite značajno će ubrzati vreme sušenja.
Savet: Izbegavajte prekomerno punjenje veš mašine jer previše odeće u mašini ostavlja je vlažniju na kraju ciklusa pranja.


Strategija sušenja
Obavezno istresite odeću (posebno farmerke i jakne) kako bi se odeća brže osušila. Izgužvanoj odeći treba duže da se osuši i ispegla. Na vazduhu će Vam se odeća brže sušiti ako je okačite po veličini, sa sitnijim vešom na kraju. Ovo je najbolje koristiti zbog protoka vazduha, podstičući veće odevne predmete da se brže suše.
Savet: Upotreba vešalica/ofingera za veš, takođe može ubrzati proces sušenja.


Peglanje dok je vlažna odeća
Ako je Vaša odeća pogodna za peglanje, ne morate čekati dok se potpuno ne osuši. Peglanje vlažne odeće će je brže osušiti.
Savet: Trebalo bi da otkrijete da se nabori mnogo lakše izravnaju kada peglate vlažnu odeću.


Sušenje bez stresa
Korišćenje usluga u našoj radnji pomaže Vam da se organizujete i uklonite stres od pranja i sušenja veša.
Savet: Vešeraj Bole nudi brzu i efikasnu uslugu pranja i sušenja veša.

Prednosti perionice vesa Veseraj Bole

Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete profesionalno pranje veša u našoj perionici na broj telefona 060 355 96 17.

Perionica veša Bole Beograd